Rivera no descarta assumir responsabilitats si el 10N es confirma el mal resultat que li auguren les enquestes

El candidat de Ciutadans assegura que està en política per vocació i que no el mou "ni l'aferrament a una cadira, ni a un escó, ni a un càrrec"
10 octubre 2019 14:26h
Rivera demana el vot als seus seguidors perquè "Espanya tire endavant". / ACN

MADIRD (ACN). El líder de Ciutadans, Albert Rivera, no ha descartat aquest dijous en una entrevista a TVE assumir responsabilitats polítiques si es confirmen els mals resultats que li auguren les enquestes. Preguntat per aquesta hipotètica situació, Rivera ha assegurat que ell "ve de la societat civil" i té "una professió".

"Soc advocat, vaig treballar abans de la política i estic en política perquè m'apassiona aquest país i crec que cal canviar-lo", ha dit, però "no em mou ni l’aferrament a una cadira, ni a un escó, ni a un càrrec", i per tant, "mai he eixit a unes eleccions pensant què faré el dia després". "La política és una vocació, és quelcom que et mou o no, i en el meu cas tinc professió fora de la política", ha dit.

En tot cas, s'ha dirigit als votants de Ciutadans i tot i que considera que molts debaten si abstindre's, els ha demanat el seu vot perquè el partit que han votat "ha de treure un bon resultat perquè Espanya tire endavant".

AGERMANA'T

Necessitem la teua ajuda per a fer econòmicament viable Diari La Veu. Si vols continuar informant-te en valencià, agermana't ara!

next