Repartir suc durant la campanya: la recepta de Cantó per a pal·liar els efectes de la crisi de la taronja

Ciutadans compra 8.000 quilos de taronges valencianes per a "beneficiar" els agricultors valencians
2 abril 2019 14:36h
El candidat Toni Cantó creu que amb aquesta acció Ciutadans ha invertit més que el Botànic en la taronja valenciana. / CIUTADANS 

VALÈNCIA. El candidat de Ciutadans (Cs) a la Presidència de la Generalitat, Toni Cantó, ha anunciat que el partit ha comprat 8.000 quilos de taronja valenciana per a repartir suc durant tota la campanya electoral i "inundar la Comunitat Valenciana de vitamina ciutadana".

En aquest sentit, Cantó ha avançat un "pla de consum, promoció i innovació per a ajudar els agricultors valencians", i ha destacat que, "amb aquesta campanya de suport a l'agricultura i als cítrics, Ciutadans ha invertit més en la taronja que el tripartit".

Preguntat sobre la detenció de l'advocat José María Corbín, el candidat de Ciutadans ha considerat que "hui és un dia trist perquè la imatge de la Comunitat Valenciana torna a tacar-se per les investigacions contra el PP", partit que "té una gran tasca de neteja per davant encara". Sobre aquest tema, el líder de Cs ha proposat "legislar contra la corrupció" i ha posat d'exemple la proposta de Cs que els partits polítics tinguen responsabilitat patrimonial subsidiària pels casos de corrupció.

Preguntat per la proposta de Ciutadans d'aprimament de l'Administració Pública, Toni Cantó ha advocat de "suprimir la Conselleria de Transparència" però no "l'Agència Antifrau ni altres organismes encarregats de lluitar contra la corrupció".

next