El passeig de l'Albereda tindrà carril bici subvencionat amb fons europeus

Amb l'objectiu de "reduir l'emissió de carboni", també es construiran carrils bici a les avingudes del General Avilés i de les Corts Valencianes
27 desembre 2019 16:41h
La creació d'aquests nous carrils està relacionada amb l'objectiu de "reduir l'emissió de carboni", ja que l'Ajuntament valencià "té una política molt decidida" i la mobilitat sostenible "és un factor important", ha destacat Campillo. / EFE

VALÈNCIA (EFE). La Junta de Govern Local de València ha aprovat aquest divendres la sol·licitud per a rebre la subvenció a través dels Fons Europeus de Desenvolupament Regional (FEDER) de creixement sostenible 2014-2020, destinada al projecte de carril bici al passeig de l'Albereda.

Així ho ha comunicat als periodistes el vicealcalde de València, Sergi Campillo, acompanyat per la vicealcaldessa, Sandra Gómez, en presentar les propostes aprovades per la Junta de Govern, on ha destacat també la subvenció per a un altre carril bici a les avingudes del General Avilés i de les Corts Valencianes.

La creació d'aquests nous carrils està relacionada amb l'objectiu de "reduir l'emissió de carboni", ja que l'Ajuntament valencià "té una política molt decidida" i la mobilitat sostenible "és un factor important", ha destacat Campillo.

La Junta de Govern també ha aprovat el procediment per a contractar els serveis per a la redacció del projecte d'execució; estudi geotècnic; direcció de les obres i les seues instal·lacions, i coordinació de seguretat i salut per a la construcció de l'Institut de Patraix.

Gómez ha destacat que es tracta de la primera redacció d'un centre gràcies al Pla Edificant, amb un pressupost de 175.000 euros i amb una reducció del termini d'execució a 38 dies.

Segons ha avançat la vicealcaldessa, l'última sessió de la Junta de Govern d'aquest 2019 ha aprovat la contractació del servei de gestió de 85 places al Centre de Dia de Tres Forques, que seran "completament públiques".

D'altra banda, l'Ajuntament de València també ha aprovat una oferta pública d'ús de 382 noves places, entre les quals destaquen les de la Policia i els Bombers del consistori, amb l'objectiu de "renovar i afavorir la promoció interna".

D'elles, 114 seran per a personal administratiu (100 de promoció interna); 107 noves places, per a Policia Local, i 29, per a Bombers, segons han informat els vicealcaldes.

Dins dels objectius de la recuperació del patrimoni de la ciutat, s'ha aprovat la contractació de les obres del projecte 'Restauració de la Casa Natalícia de Sant Vicent Ferrer' per un pressupost de 418.000 euros.

Així mateix, s'ha aprovat el projecte d'obra del solar de La Safor, on s'adaptarà una parcel·la per a un aparcament provisional, amb un pressupost de 378.000 euros.

next