Diari La Veu del País Valencià
La Generalitat vol desallotjar una família per un deute que no supera el 2.800 euros

RedactaVeu / Almassora.

La Plataforma d’Afectats per la Hipoteca (PAH) ha sol·licitat el reallotjament d’una família amb quatre fills al seu habitatge a Almassora que compta amb una ordre de desnonament de la Generalitat valenciana per un deute que no supera els 2.800 euros, segons ha explicat la portaveu del col·lectiu, María Jesús Garrido.

Garrido ha assenyalat que es tracta d’una família amb quatre fills d’entre 2 i 11 anys que va adquirir un habitatge de la Generalitat valenciana l’any 2000 i que des de fa dos anys no pot pagar les quotes corresponents, quantitat que, al costat del que resta per a liquidar el pagament total de la casa, suposa 2.800 euros.

El cap de família va arribar a la Plataforma remès per Creu Roja per a demanar ajuda pel mal estat de l’habitatge i, després de presentar la documentació, aquest col·lectiu va descobrir que existia una ordre de desnonament de la Generalitat valenciana del mes de març, “en la qual es convidava a la família a eixir de la seua casa de forma voluntària o, en cas contrari, actuarien les forces de l’ordre públic”, ha indicat Garrido.

Així mateix, segons la portaveu de la PAH, al PROP els van informar que existeix una ordre d’enderrocament de l’edifici a executar abans de desembre i els confirmen l’ordre de desnonament “sense previsió de reallotjament”.

“Davant aquestes horroroses circumstàncies d’aquesta família, hem decidit denunciar la situació públicament i hem sol·licitat davant el PROP i davant els Serveis Socials de l’ajuntament d’Almassora el reallotjament de la mateixa”, ha afegit.

Comparteix

Icona de pantalla completa