Diari La Veu del País Valencià
Protesta de la PAH davant la seu del Banc Popular a Alacant
Redactaveu / Alacant

La Plataforma d’Afectats per la Hipoteca de València ha expressat el seu suport a la concentració convocada per hui, dimarts 22 d’abril, a les 10:00 del matí enfront del Banc Popular per les PAHs de les comarques del Sud del País Valencià, en protesta per la seua actitud “intransigent” i la seua negativa “a donar una solució acceptable per a multitud d’afectats”.

Els membres de la Plataforma exigeixen que el banc designe un interlocutor vàlid per a les negociacions, que es complisquen els terminis de les sol•licituds i no s’allarguen indefinidament, i que se cerque també una “solució digna” per als afectats que no puguen entrar en el Codi de Bones Pràctiques.

“No podem permetre que un banc que va tenir uns beneficis de 325 milions d’euros l’any passat es negue a negociar amb els afectats per les hipoteques i els amenace amb deixar-los al carrer”, assenyala el manifest de la Plataforma.

Segons l’organització convocant de la protesta, aquesta acció, que ha unit a Plataformes de multitud de ciutats, “és només un primer toc d’atenció per a aquesta entitat” ja que han advertit que “en cas que seguisca negant-se a dialogar hi haurà més accions en el futur”.

“Avui és el Banc Popular, però demà serà qualsevol altra entitat que s’interpose entre nosaltres i les nostres cases”, adverteixen.

De la mateixa forma, la PAH de València ha comunicat al Banc Popular la necessitat de solució a una sèrie de situacions i està a l’espera d’una resposta definitiva a la sol•licitud d’interlocució amb capacitat de negociació.

De fet, segons informa la PAH València en un comunicat, “l’anterior via a la qual s’havia compromès el director de l’oficina principal de València del Banc Popular, no ha fet efecte”.

Per aquesta raó, la PAH de València sol•licita “encaridament” aquesta interlocució al Banc Popular, amb l’objecte de “trobar solucions dignes als nombrosos casos de famílies afectades, que han de trobar-se amb la màxima urgència”.

Comparteix

Icona de pantalla completa