Diari La Veu del País Valencià
La neu podria arribar a cotes altes durant el cap de setmana

El fred es mantindrà aquest cap de setmana com a protagonista del temps al País Valencià, que podrà registrar pluges febles sobretot a l’interior i on nevarà al voltant dels 1.400 metres d’altitud, amb gelades febles i vent fluix excepte a Castelló, on el diumenge bufarà fort. Segons el pronòstic de l’Agència Estatal de Meteorologia, per a dissabte s’espera predomini de cel poc nuvolós augmentant a la vesprada a nuvolós o cobert, bàsicament per nuvolositat de tipus mitjà, amb probables precipitacions febles a l’interior al llarg de la vesprada-nit i sense descartar-se de manera dispersa en la resta, amb la cota de neu baixant a 1.400 metres.

Les temperatures seran semblants a les d’aquest divendres, amb gelades febles a l’interior i predomini de vent de component oest fluix. Per a diumenge es preveu cel nuvolós disminuint a intervals nuvolosos al llarg de la vesprada, amb probables precipitacions febles a primeres hores, especialment a l’interior, amb neu al voltant dels 1.400 metres. Les temperatures pujaran, amb gelades febles en zones altes de l’interior i vent del nord-oest moderat amb ratxes fortes a l’interior de Castelló i fluix en general en la resta.

Per a aquest divendres, Aemet anuncia, en el sud d’Alacant, cel amb intervals nuvolosos i probabilitat de precipitacions de matinada, i en la resta, cel poc nuvolós augmentant a nuvolós, bàsicament per nuvolositat de tipus mitjà i alt. Les temperatures, sense canvis o amb descensos locals, amb gelades febles a l’interior i en el nord de Castelló, vent del nord-oest moderat a primeres hores; en la resta, vent variable fluix predominant la component oest. Les temperatures extremes registrades en les últimes vint-i-quatre hores en les tres capitals de demarcació han sigut les següents: Castelló, 15 i 4 graus; València, 14 i 5 graus, i Alacant, 16 i 6 graus.

Comparteix

Icona de pantalla completa