Diari La Veu del País Valencià
Elvira Graullera, Pablo Ferri i José Forés guanyen la X edició dels Premis Periodístics Comunitat Valenciana

La delegada d’Europa Press al País Valencià, Elvira Graullera; el periodista d’El País a Mèxic Pablo Ferri, i el delegat d’El Periódico d’Aquí a València i periodista de CV Radio, José Forés, han guanyat, en les diferents categories, la desena edició dels Premis Periodístics Comunitat Valenciana organitzats pel sindicat CSIF amb la col·laboració de Grup Ribera Salud i Uniteco Segurs. Els guardonats han sigut designats aquest dimarts després d’una votació secreta del jurat, compost exclusivament per professionals de la informació, i els premis seran entregats en una gala que tindrà lloc el 28 de febrer a l’hotel SH València Palace.

Elvira Graullera Moróder, que ha obtingut el premi Trajectòria Professional, treballa en Europa Press des que es va crear la delegació al País Valencià en 1995, on es va incorporar com a responsable d’Economia i, des de 1998, és la delegada de l’agència. Va formar part de la primera promoció de Periodisme de la universitat CEU San Pablo i va fer pràctiques en diferents mitjans, com ara el diari Levante-EMV, Presidència de la Generalitat i l’agència EFE. A més, va treballar també en l’Associació Valenciana d’Agricultors com a cap de premsa. Graullera, que va rebre el Premi Pepe Miquel del Cooperativisme Valencià en 2016 en la categoria de comunicació responsable, ha col·laborat en diferents mitjans i en l’actualitat participa en les tertúlies del Matí À Punt i en À Punt Noticies.

Pablo Ferri Tórtola, Periodista Revelació 2018, es va llicenciar en Periodisme per la Universitat CEU Cardenal Herrera i va realitzar el màster de Periodisme del diari El País. Nascut a València, va crear, al costat d’altres dos companys, el grup de treball Dromómanos i durant dos anys van recórrer des de Mèxic fins a l’Argentina investigant sobre narcotràfic. Va guanyar el premi Ortega y Gasset pel conjunt de reportatges realitzats, que també van propiciar la publicació del llibre Narcoamérica. Així mateix ha guanyat dues vegades el Premi Nacional de Periodisme de Mèxic. Després d’instal·lar-se a Mèxic, primer va treballar per a El Universal i per a altres mitjans i ara està en la delegació d’El País.

José Forés Romero, Periodista de l’Any 2018, va iniciar la seua carrera en 1999 en Radio España. Des d’aleshores ha treballat en la 97.7 Radio i en Las Provincias, empresa en la qual va desenvolupar la seua labor tant en ràdio com en televisió i en la seua edició web. Actualment és responsable del programa de ràdio matinal informatiu Despierta Valencia, en CV Radio, i delegat d’El Periódico de Aquí en la seua edició de València.

Comparteix

Icona de pantalla completa