Diari La Veu del País Valencià
El mòbil d’un dels detinguts per la violació a Callosa d’en Sarrià conté un altre vídeo sobre l’agressió

El telèfon mòbil d’un dels quatre detinguts per la presumpta violació grupal a una dona de 19 anys la passada nit de Cap d’Any a Callosa d’en Sarrià (la Marina Baixa) conté un segon vídeo de l’agressió sexual.

Fonts coneixedores del cas han informat a EFE que aquest segon vídeo se suma al primer, que ja ha sigut descarregat i visualitzat pels agents i que, amb una durada de 5 minuts, reflecteix l’agressió sexual i l’oposició de la víctima, que deia: “Pareu, pareu” i “no, no, no”.

En aquestes imatges del primer vídeo apareix un dels quatre detinguts filmant amb el seu telèfon el segon d’aquestos vídeos durant l’agressió.

La Guàrdia Civil va obtindre la setmana passada l’autorització de la jutgessa que porta el cas, la número 4 de la Vila Joiosa, per a accedir al contingut dels terminals mòbils dels investigats, encara que les fonts consultades no han confirmat si ja s’ha vist aquest segon arxiu audiovisual.

Mentrestant, la investigació de la Guàrdia Civil avança sense massa novetats, una vegada els quatre investigats –de 19, 21, 22 i 24 anys– van ser enviats a presó provisional per la jutgessa.

El de 19 anys, que a diferència dels altres tres, que estan en el centre penitenciari de Fontcalent, es troba en la presó de Villena per ser menor de 21, ha demanat ampliar la seua declaració judicial, la qual cosa ocorrerà previsiblement en pròximes dates.

A més, la Guàrdia Civil investiga el detingut de 22 anys per tres suposades agressions o abusos sexuals comesos durant 2018. En una d’aquestes va poder participar un altre individu que encara no ha sigut identificat ni arrestat.

Comparteix

Icona de pantalla completa