Diari La Veu del País Valencià
Puig confia que els pressupostos recullen les inversions promeses per Sánchez

El president de la Generalitat, Ximo Puig, ha destacat que els Pressupostos Generals de l’Estat (PGE) que presentarà aquest divendres l’executiu de Sánchez –amb poques esperances de tirar-los endavant– són “fonamentals per als valencians i valencianes”. “Estic absolutament convençut que el president Sánchez complirà amb els valencians i valencianes”, ha indicat el líder dels socialistes valencians després de reunir-se aquest dijous amb la presidenta del PSOE Cristina Narbona en una cita en la qual també han estat presents la presidenta del PSPV-PSOE Juana Serna; el secretari d’Organització, José Muñoz; la candidata a l’Alcaldia de València, Sandra Gómez, i la secretària general del PSPV-PSOE a la demarcació de València, Mercedes Caballero.

“Tenim la confiança que els pròxims Pressupostos Generals de l’Estat entendran la realitat de la Comunitat Valenciana i donaran suport a les perspectives de futur, progrés i ocupació”, ha assegurat el cap del Consell. El també secretari general dels socialistes ha indicat que “tot el que siga invertir en la Comunitat Valenciana serà bo per a Espanya en què hem d’estar els valencians”.

Per a Puig, els PGE “han de donar suport a les perspectives de futur, progrés i ocupació que porta tres anys desenvolupant la Comunitat i que són fonamentals per a nosaltres”. Així, ha defensat que aquestos comptes generals han de mostrar que el partit socialista “és un instrument per a la superació de les desigualtats”.

Comparteix

Icona de pantalla completa