Diari La Veu del País Valencià
El Ministeri de Sanitat alerta els al·lèrgics sobre un gelat de maduixa que es ven a València

L’Agència Espanyola de Consum, Seguretat Alimentària i Nutrició (Aecosan), dependent del Ministeri de Sanitat, ha emés dues alertes per a advertir els al·lèrgics de la presència de sulfits en un suc de llima concentrada i de cacauet en un gelat de maduixa que es ven en cons al País Valencià.

Així, una alerta del 8 de gener està relacionada amb uns cons de gelat de maduixa de la marca Ice King, que es comercialitzen en una caixa de cartó amb sis unitats. L’alerta és sobre una partida que té com a data de caducitat novembre de 2020. El gelat ha sigut fabricat al Regne Unit i distribuït per establiments del Regne Unit, Irlanda i el País Valencià.

L’altra alerta és del 4 de gener, quan l’agència va tindre coneixement d’una notificació d’alerta traslladada per les autoritats sanitàries d’Alemanya relativa a la presència de sulfits no declarats en el suc de llima concentrada de la marca Piacelli Citrilemon. Com a mesura de precaució, l’Aecosan recomana als consumidors al·lèrgics als sulfits que pogueren tindre el producte en les seues llars que s’abstinguen de consumir-lo.

Comparteix

Icona de pantalla completa