Diari La Veu del País Valencià
La Guàrdia Civil busca dos homes que van intentar violar una treballadora de l’hospital de la Vila Joiosa

La Guàrdia Civil busca dos homes per una presumpta agressió sexual a una treballadora de l’hospital de la Vila Joiosa (la Marina Baixa) ocorreguda en un dels camins que porten a l’aparcament del centre. Els fets van ocórrer a última hora d’aquest dilluns, vora les 22.12h, quan la dona acabava el seu torn de treball.

La dona va ser agredida quan, en acabar el seu torn, procedia a deixar estris en el seu cotxe per a tornar a la seua ciutat de residència. Els presumptes agressors van intentar robar-li la bossa i després van tractar d’agredir-la sexualment, encara que la víctima es va resistir i va evitar que consumaren l’agressió.

Els dos homes anaven amb cascos integrals, encara que la dona ha pogut reconéixer un tatuatge. La treballadora va aconseguir telefonar al 112 i va ser atesa pels seus companys i ha rebut atenció psicològica.

La investigació està en mans de la Policia Judicial de la Guàrdia Civil i l’equip de seguretat del centre sanitari estudia les imatges de les càmeres per a tractar de localitzar els suposats agressors en el cas que tornaren a passar per l’hospital.

Concentració de repulsa a l’hospital

La Junta de Personal i l’equip directiu de l’Hospital de la Marina Baixa han celebrat aquest dimarts una concentració a les portes del centre de “repulsa” per “atacs, desgraciadament, cada vegada més comuns cap a les dones”, un fet que és “terrible”.

La gerent del centre, Rosa Louis Sereceda, ha explicat que la treballadora va eixir de treballar a les 22.00h i va ser assaltada en un camí “una mica allunyat”, ja que l’empleada va entrar al seu lloc a les 15.00h i no va trobar lloc en l’aparcament.

Com que l’agressió va ocórrer al final de la jornada laboral, segons la gerent, es considera un fet in itinere, així que la Conselleria de Sanitat “farà costat a la treballadora en tot”.

La responsable ha recordat que hi ha pressupostada i “a punt de començar ja” la construcció d’un nou aparcament amb “perfecta il·luminació i càmeres” i ha afegit que demanaran a l’Ajuntament que il·lumine millor la carretera, encara que els fets van succeir en un camí i “és més difícil”.

Comparteix

Icona de pantalla completa