Diari La Veu del País Valencià
La setmana comença amb un descens de les temperatures i pluges febles a la vesprada

La setmana comença al País Valencià amb un descens de les temperatures i amb pluges febles i ocasionals a la vesprada d’aquest dilluns, segons la predicció de l’Aemet. Així, aquesta jornada hi haurà predomini de cel clar, que anirà evolucionant a intervals de núvols baixos a la vesprada al litoral de les demarcacions de València i d’Alacant, sense descartar alguna precipitació feble ocasional.

Pel que fa a les temperatures, aniran en descens, especialment les màximes, que no superaran els 17 graus. En punts com Requena (la Plana d’Utiel), les mínimes baixaran fins als 2 graus sota zero.

Així mateix, hi haurà gelades febles a l’interior i el vent bufarà variable fluix amb predomini del nord-est a la vesprada al litoral, segons les mateixes fonts. D’altra banda, l’interior i litoral nord de la demarcació de Castelló estaran des de demà, dimarts, i fins a dijous en alerta groga per vents que podrien arribar a ratxes màximes de fins a 80 quilòmetres per hora.

La matinada passada, les temperatures ja van arribar als 7,7 graus sota zero a Ademús (el Racó d’Ademús). Segons l’Aemet, també es van registrar 5,6 graus negatius a Xalans (la Vall de Cofrents); 4,6 graus negatius, a Villena ( l’Alt Vinalopó); 4,1 graus negatius, al Pinós (el Vinalopó Mitjà); 3,6 graus negatius, a Utiel (la Plana d’Utiel); 1,5 graus negatius, a Vilafranca (els Ports); 0 graus, a Sagunt (el Camp de Morvedre) i Oriola (el Baix Segura), i quasi un grau, a Manises (l’Horta Oest).

Comparteix

Icona de pantalla completa