Diari La Veu del País Valencià
Elx rep la cantant Alba Reche per a agrair el seu paper com a referent per a la joventut

L’Ajuntament d’Elx (Baix Vinalopò) rep aquest dissabte, 5 de gener, la segona classificada d’Operación Triunfo 2018, Alba Reche, per a reconéixer el seu treball i la labor de difusió del nom de la ciutat com a “gran ambaixadora i referent per a la joventut il·licitana”. La jove il·licitana va ser “una de les preferides del públic des del començament de la segona edició de la nova temporada del programa” i va quedar en la sisena gala com a favorita després de cantar ‘La Llorona’, la seua actuació més reconeguda durant el concurs.

De fet, la interpretació del tema de Chavela Vargas és la mes vista d’aquesta edició d’OT en Youtube, amb més de 4,2 milions de visualitzacions, destaca el consistori en un comunicat. “Alba Reche ha sigut una gran ambaixadora d’Elx i s’ha significat pel seu gran talent; és un referent per a la joventut il·licitana i ha portat sempre amb gran orgull el nom de la nostra ciutat”, ha manifestat l’alcalde d’Elx, Carlos González. Aquest dissabte, al costat d’altres membres de l’equip de govern municipal, el primer edil rep al migdia la segona classificada per a posar en valor la seua participació en el programa de TVE i li entregarà un present com a reconeixement del seu treball.

Centenars d’il·licitans van seguir les seues actuacions en el Centre de Congressos i en el Gran Teatre. / AJUNTAMENT D’ELX

Durant el transcurs del concurs, Reche ha rebut “un constant suport i calor de centenars d’il·licitans que van seguir les seues actuacions en el Centre de Congressos i en el Gran Teatre”. Va aconseguir ser la segona classificada amb un 35% dels vots, per darrere de Famous, que va obtindre un 36%, i per davant de Natalia, amb un 29%. L’artista “va destacar per l’afecte que té a Elx parlant als seus companys en nombroses ocasions de la ciutat i ensenyant-los una de les cançons més populars, com és ‘Aromas ilicitanos'”, ressalten des de l’Ajuntament, per a assegurar que “els seus valors i talent la van convertir en una de les favorites del públic i en una de les concursants amb més seguidors a les xarxes socials”.

Comparteix

Icona de pantalla completa