Diari La Veu del País Valencià
Detinguts dos homes acusats d’abusar sexualment d’una menor la nit de Cap d’Any a Borriana

La Guàrdia Civil va detindre aquest dimarts dos homes com a presumptes autors d’una agressió sexual a una menor de 17 anys quan tornava a la seua casa la nit de Cap d’Any a Borriana (la Plana Baixa), segons ha pogut saber Europa Press de fonts coneixedores dels fets.

L’actuació de la Guàrdia Civil es va iniciar quan els agents van tindre coneixement, a través de l’Hospital de la Plana de Vila-real, de l’assistència a una menor de 17 anys que havia sigut víctima, pressumptament, d’una agressió sexual quan es disposava a tornar al seu domicili en la matinada de l’1 de gener, segons ha informat la Guàrdia Civil en un comunicat, en el qual no concreta el número d’arrestats.

Els agents que pertanyen a l’Equip Territorial de Policia Judicial de Borriana es van desplaçar a l’hospital i, després d’entrevistar-se amb la víctima, van establir el protocol corresponent davant d’aquest tipus de delictes. Després d’iniciar una investigació, dimarts van identificar, localitzar i detindre els suposats autors de l’agressió sexual. Els detinguts, juntament amb les diligències instruïdes, passaran a la disposició del Jutjat de Guàrdia de Vila-real, qui ha decretat secret de les actuacions.

Concentració

L’equip de govern de l’Ajuntament de Borriana ha condemnat de manera “ferma i contundent” els fets i ha agraït especialment l'”eficaç” actuació de la Policia Judicial de la Guàrdia Civil per la investigació realitzada i per la posterior detenció dels presumptes agressors.

En un comunicat, el consistori també ha manifestat el seu “suport i solidaritat” amb la menor i la seua família, i s’ha posat a la seua disposició per a allò que necessiten. L’Ajuntament ha convocat per a aquest dijous una concentració a les 12 hores a la plaça Major en repulsa a aquesta agressió perquè “fets com aquestos no poden ni han de quedar impunes. No poden tolerar-se en una societat democràtica, igualitària i lliure com la nostra”.

Comparteix

Icona de pantalla completa