Diari La Veu del País Valencià
Metrovalencia posa en marxa un servei especial en la Línia 4 per a visitar ExpoJove

Metrovalencia posa en funcionament des del 26 de desembre fins al 4 de gener serveis especials en la Línia 4 de tramvia de Metrovalencia fins a Fira València amb l’objectiu de facilitar l’accés a la Fira Internacional de València i a la Fira de la Infància i la Joventut, ExpoJove 2018-19.

Durant la celebració de l’esdeveniment, el servei de tramvia funcionarà en tota la línia amb una freqüència de pas de 30 minuts els dies laborables (26, 27, 28 i 31 de desembre i 2, 3 i 4 de gener) i entre 30 i 40 minuts el dissabte, el diumenge i els festius (29 i 30 de desembre i l’1 de gener). La franja horària sempre serà de 6 a 22 hores.

Amb la finalitat d’agilitar el servei, tots els tramvies que realitzen el recorregut fins a la Fira de Mostres l’indicaran en el rètol de destinació situada en la capçalera de la unitat. Juntament amb el tramvia, també es pot accedir a Fira València desplaçant-se fins a l’estació Les Carolines/Fira de la Línia 2 de Metrovalencia.

Des del 26 de desembre fins al 4 de gener, tallers i espectacles protagonitzats “pel món dels llibres, les revistes, els còmics” i també “per personatges i autors i autores internacionals i valencians” ocuparan més de 44.000 metres quadrats dels pavellons 6, 7 i 8 del Fòrum Nord del recinte firal, segons va explicar el regidor Pere Fuset en una roda de premsa.

Comparteix

Icona de pantalla completa