Diari La Veu del País Valencià
L’alcaldessa de Castelló de la Plana publica en gener la seua autobiografia

L’alcaldessa de Castelló, la socialista Amparo Marco, ha escrit el llibre Mujer, madre y alcaldesa, on de forma autobiogràfica recorre diferents capítols de la seua vida i analitza la seua carrera política i municipal.

L’editorial Sar Alexandria ha ajornat la publicació del llibre fins a finals de gener per a “no fer-lo coincidir amb altres títols de l’editorial,” ja que acaba de llançar l’autobiografia de l’expresident de la Diputació de Castelló i del Partit Popular a la demarcació Castelló Carlos Fabra.

S’ha intentat així no fer coincidir la novetat de la socialista amb altres publicacions que han eixit durant aquest mes de desembre que “pogueren aombrar el seu impacte”, assenyalen des de l’editorial castellonenca.

Aquest divendres es va presentar, amb gran repercussió mediàtica, el llibre Fabra. Y ahora qué?, que va comptar amb la presència de l’expolític popular després del seu pas per la presó en haver estat condemnat per diversos delictes fiscals. La presentació va congregar prop de 200 persones al centre cultural La Bohèmia.

Fonts de l’editorial han explicat en un comunicat que l’autobiografia d’Amparo Marco “fa un recorregut per tota la seua vida, a més d’una anàlisi de la seua carrera política i la seua visió de la ciutat que desitja”.

En el capítol dedicat al Pacte del Grau Marco assegura: “Si ara tire la vista arrere i recorde aquella negociació, estic en disposició d’afirmar que crec que es va fer bé”, i afegeix: “Tot és millorable en la vida però també és susceptible de ser empitjorat”.

L’obra està escrita en primera persona i també té una part d’entrevista que ha sigut realitzada per la periodista Patricia Mir. La publicació pretén donar una imatge “més personal i social” de la primera dona que presideix l’Alcaldia en la història de la democràcia de Castelló de la Plana.

Sar Alexandria també va publicar el llibre d’Esther Pallardó, qui va ser vicepresidenta de la Diputació de Castelló en l’etapa de Carlos Fabra i qui va estar aquest divendres present en la presentació de l’autobiografia de l’exlíder del PP castellonenc.

Comparteix

Icona de pantalla completa