Diari La Veu del País Valencià
Escriu en valencià la teua carta als Reis d’Orient

Els xiquets ja poden escriure la carta als Reis d’Orient en valencià. La Unitat de Normalització Lingüística de la Diputació de València ha publicat una plantilla de la carta als Reis d’Orient que inclou vocabulari propi de la festa que se celebra el 6 de gener. Així, a través de la carta es poden aprendre els noms dels Reis d’Orient en valencià i expressions per a definir el comportament dels infants.

La Diputació de València ha posat a l’abast de tothom que vulga la carta perquè les famílies la puguen descarregar i escriure junt amb els més menuts de la casa. La carta, que pots descarregar a través d’aquest enllaç, compta amb una il·lustració de portada que mostra els Reis d’Orient jugant amb alguns regals. L’altra cara permet que xiquets s’entretinguen amb un formulari didàctic i, a més, que escriguen la comanda de regals.

La Diputació repartirà 40.000 cartes als reis, que arribaran a les escoles per mitjà dels ajuntaments de la demarcació de València que s’hagen subscrit el programa d’assistència Tècnica en Matèria Lingüística durant 2018.

Comparteix

Icona de pantalla completa