Diari La Veu del País Valencià
Oltra, sobre Camps: La impunitat amb què es movia havia d’acabar algun dia

La vicepresidenta del Consell, Mónica Oltra, ha assegurat aquest dimarts que “la impunitat amb què es movien durant algun temps” l’expresident de la Generalitat Francisco Camps i alguns dels seus amics “havia d’acabar algun dia, i aquest és el moment en què s’ha acabat”.

“El que està passant és el que tots sabíem, que l’antic govern del PPCV presidit per Francisco Camps va dedicar els diners a saquejar els valencians”, ha afirmat Oltra en referència a la imputació de Camps en la peça que investiga contractacions de la Generalitat amb societats de Francisco Correa.

En declaracions als periodistes a Alcoi (l’Alcoià), on ha participat en el fòrum ‘Energies renovables i autoconsum’, Oltra ha assegurat que els diners que havien d’haver anat a sanitat, educació i dependència anaven “als amiguets i a finançar il·legalment el PPCV” i, per tant, ha dit, “han de pagar per això”.

A més, ha assenyalat que l’assumpte està “en mans dels tribunals”, on es derivaran les responsabilitats penals corresponents perquè les polítiques, ha afegit, es van depurar en 2015 en les urnes. També ha destacat que en aquell moment els valencians van dir que “ja estava bé d’un govern de lladres i feliçment es va produir el canvi” a un govern que està al costat de les persones i els empresaris. A més, ha remarcat que els diners públics ara es destinen “a millorar la vida de la gent i no a la pocavergonya a què es dedicava abans”.

Comparteix

Icona de pantalla completa