Diari La Veu del País Valencià
València aprova una oferta d’ocupació pública amb 50 places de policia i 28 de bomber

L’Ajuntament de València ha aprovat aquest divendres, a través de la Junta de Govern Local, l’oferta d’ocupació pública de 351 places per a 2018, entre les quals es troben 50 noves places d’agent de Policia Local i 28 per al Cos de Bombers. Així mateix, també s’han ratificat 120 places d’administració, de les quals 70 són de consolidació i estabilització de l’ocupació temporal i 50 de promoció interna. S’atén així “una gran reivindicació” per part del personal auxiliar administratiu de poder promocionar al cos d’administració (passant del grup C2 al C1), han explicat des del consistori valencià.

Cal sumar a aquestes 50 places de Policia les 40 de l’OPO de 2017 i les 30 de l’OPO de 2016, que “va ser el primer procés opositor en una dècada”, han destacat des de l’Ajuntament. De fet, el procés opositor de les primeres 30 places està molt avançat i prompte s’incorporaran a la plantilla municipal. La nova oferta de 28 places de bombers s’ha de sumar també a les places de les ofertes públiques d’ocupació de 2016 –18 en total– i de 2017 –11 places més–.

A més d’aquestes categories, a l’OPO de 2018 s’ha acordat també traure a oposició 24 places d’economista, huit de graduat social, cinc d’agents de desenvolupament local, tres d’estadístics, nou d’enginyers tècnics industrials, algunes places més de diferents categories de músics de banda, a més de dos enginyers industrials, quatre de camins i dos químics.

Comparteix

Icona de pantalla completa