Diari La Veu del País Valencià
La Sala Off presenta ‘Natural Women’, un tribut sense precedents a la cantant Aretha Franklin

La Sala Off de València ha presentat la seua programació especial per Nadal amb més de 18 espectacles entre els quals destaquen un tribut a Aretha Franklin, amb un format “sense precedents” a la capital del Túria, i obres per als més xicotets, com ara Las aventuras del equipo R, un al·legat per la protecció del medi ambient.

L’obra Natural Woman, que es representarà del 22 de desembre al 5 de gener, és un tribut a la gran diva de la música negra, Aretha Franklin, en el mateix any de la seua defunció, en un format “sense precedents” a València que combina teatre i musical, amb una ambientació que transportarà els espectadors als sons i l’atmosfera dels Estats Units en els anys 40 fins a aconseguir una experiència teatral interactiva que submergeix “profundament” els espectadors en la vida, música i cultura de Franklin.

L’espectacle comptarà amb un mestre de cerimònies i amb més d’una dotzena de professionals en l’escenari, entre cantants, músics, ballarines i actors i estarà amenitzat amb un còctel de benvinguda i un aperitiu perquè el públic visca l’experiència completa de les grans nits dels clubs de soul americans.

Somnis i protecció ambiental per als menuts

Els xiquets podran gaudir de dos espectacles diferents. D’una banda, del 22 de desembre al 6 de gener es representarà l’obra Rapunzel, un musical peliagudo, basat en el reconegut conte dels Germans Grimm, que anima a perseguir els somnis i mostra com deixar-se guiar pel cor per a tindre la vida que es desitja, alhora que intenta ensenyar a envoltar-se de la gent a la qual es vol sense tindre por al desconegut.

D’altra banda, Las aventuras del equipo R, que es representarà el 15 i 16 de desembre, és una obra compromesa a promulgar valors mediambientals entre els xiquets d’una forma amena i divertida. Un viatge ple d’aventures, música, humor i consells de bones pràctiques mediambientals amb participació activa en l’espectacle per part dels assistents.

L’obra explica la història de tres ‘ecoherois’ embarcats en una trepidant croada per a salvar el món de la destrucció del medi ambient. Els protagonistes –Redugirl, Reutiman i Reciclown– acompanyaran el públic a través d’un viatge ple d’aventures, música, humor i consells de bones pràctiques mediambientals que farà que la gent participe activament de l’espectacle i descobrisca com es pot col·laborar en la preservació de l’ecosistema des d’un marc general fins al nostre àmbit més particular.

La Sala Off ofereix a les famílies una “àmplia i variada” proposta teatral per a aquestes dates nadalenques, en les quals l’opció d’assistir a les sales de teatre i consumir cultura i valors forma part del mix de la proposta d’oci habitual, ja que consideren aquesta època com a “especialment predestinada” per a compartir moments amb els amics, la família i on els més xicotets tinguen un paper protagonista.

Comparteix

Icona de pantalla completa