Diari La Veu del País Valencià
València tindrà més de 12.000 nous metres quadrats d’aparcament públic

VALÈNCIA. València vol ampliar els seus aparcaments públics. Així ho ha anunciat aquest dilluns el regidor de Control Administratiu, Carlos Galiana, després de donar a conéixer els resultats de l’últim Baròmetre Municipal d’Opinió Ciutadana, un estudi en el qual la ciutadania continua donant un suspens a la gestió dels aparcaments públics municipals, amb una nota d’un 4,7. Com a resposta a la percepció de la ciutadania, la Regidoria de Mobilitat Sostenible encomanarà a l’Empresa Municipal de Transports (EMT) abans de final d’any l’habilitació de quatre solars municipals per a adaptar-los com a aparcaments en superfície.

Els futurs aparcaments s’han projectat als carrers de Flor de Mayo, al districte de Quatre Carreres; al carrer de Pere del Monte i Hurtado, a Benicalap; a la plaça de Vicente Castell Maiques, a l’Olivereta, i al carrer de Nino Bravo, al costat de la la Ciutat de la Justícia.

La superfície d’aquestos solars municipals és de 1.600 metres quadrats en el cas del carrer de Flor de Mayo; 3.078 metres quadrats, al solar de Benicalap; 1.800, a la plaça de Vicente Castell Maiques, i 5.724, al solar que es troba proper a la Ciutat de la Justícia. D’aquesta forma, el govern municipal vol millorar la percepció de la ciutadania sobre els aparcaments públics i millorar la seua avaluació, que manté la mateixa nota que en el baròmetre municipal publicat en el mes de maig.

Comparteix

Icona de pantalla completa