Diari La Veu del País Valencià
Detinguda una tercera persona per les presumptes agressions a una reportera el passat 9 d’Octubre

Agents de la Policia Nacional han detingut a València un jove de 26 anys com a presumpte autor dels delictes de coaccions i incitació a l’odi a causa de les agressions a periodistes ocorregudes el passat 9 d’Octubre. Els fets van ocórrer en una de les manifestacions que es van celebrar en la vesprada quan una periodista que intentava gravar l’acte va ser presumptament atacada per “un grup de persones d’ideologia radical que li van impedir violentament realitzar el seu treball”, informa la Prefectura.

La reportera va rebre “nombroses escopinyades, amenaces i insults masclistes” i, fins i tot, li va ser arrabassat d’una forta estirada el mòbil, detalla la Policia a través d’un comunicat. Com a conseqüència dels esbrinaments realitzats, els agents han aconseguit identificar un altre dels sospitosos que va participar en aquestos fets i ha sigut arrestat.

Amb aquest arrest ja són tres els detinguts, encara que es continua amb les investigacions i la identificació i detenció d’altres possibles implicats. El detingut, sense antecedents policials, va ser posat en llibertat després de prendre-li declaració i va ser advertit de l’obligació de comparéixer davant l’autoritat judicial quan fóra requerit.

Comparteix

Icona de pantalla completa