Diari La Veu del País Valencià
Oltra respon al PPCV: No hi ha cap subvenció que es done a entitats catalanistes

La vicepresidenta del govern valencià, Mónica Oltra, ha assegurat aquest divendres en la roda de premsa posterior al ple del Consell que a hores d’ara no hi ha “cap subvenció que es done a entitats catalanistes”, en referència a les declaracions que alguns diputats del PPCV van fer aquest dijous en les Corts.

“Totes les subvencions que donem estan taxades i supervisades per un equip de tècnics. No es donen per ser vos quien sois, com feia el PPCV. Ara donem ajudes per a promoure el valencià, per a combatre la pobresa i també per a la diversitat funcional”, ha manifestat la número dos del Consell.

Carregant el vídeo…

La també consellera d’Igualtat ha volgut posar nom a la manera en què els populars abans gestionaven les subvencions: clientelisme. “El que mirem per damunt de tot és quin impacte social tenen les entitats, és a dir, com poden millorar la vida de la gent”, ha afegit.

Sobre la proposta que va plantejar aquest dijous la formació conservadora de destinar diners de l’Acadèmia Valenciana de la Llengua a Lo Rat Penat Oltra ha sigut clara: “Estan en el seu dret de fer-ho; eixa és la faena de l’oposició”.

Comparteix

Icona de pantalla completa