Diari La Veu del País Valencià
Un operari mor després de patir una descàrrega elèctrica en la via fèrria de l’AVE a Silla

Un operari de 38 anys ha mort aquest dimecres després de patir una descàrrega elèctrica mentre treballava en la via fèrria en construcció de l’AVE al terme de Silla (l’Horta Sud) a l’altura de l’encreuament amb la CV-42, segons han informat fonts del Centre d’Informació i Coordinació d’Emergències i del Consorci Provincial de Bombers.

El Consorci ha rebut un avís per una explosió en la via fèrria de l’AVE i ha mobilitzat efectius dels parcs de Torrent i Catarroja. Segons el CICU, quan han arribat els serveis sanitaris del SAMU, l’equip mèdic desplaçat únicament ha pogut confirmar la defunció del treballador per electrocució.

Segons el 112 GVA, el treballador estava fumigant la via de l’AVE en construcció entre Almussafes i Silla i ha rebut una descàrrega elèctrica de la catenària. El succés s’ha produït quan el treballador ha pujat a la cisterna que conté el producte fumigador i ha tocat la catenària. L’operari ha patit una forta descàrrega, a causa de la qual ha eixit disparat i ha mort.

Fonts de la recerca han informat que en aquell moment hi havia dos operaris treballant en les labors de manteniment, un dels quals ha mort. L’accident no ha afectat la circulació de trens perquè s’ha produït en un tram en construcció del futur AVE que unirà València i Alacant i, per tant, està encara sense servei.

Comparteix

Icona de pantalla completa