Diari La Veu del País Valencià
El servei d’emergències decreta la fi de les alertes per pluges

El Centre de Coordinació d’Emergències de la Generalitat ha establit la fi de la preemergència per pluges en tot el litoral del territori. A les 9.30 hores, el servei 112 ha comunicat la fi de les alertes que des de divendres estaven actives a les demarcacions de Castelló i Alacant. Igualment, ha conclòs la situació d’emergència 2 per inundacions a les comarques de València i l’avís per pluges de nivell taronja que hi havia.

Així ho ha informat el 112 a través de les seues xarxes socials, en les quals ha afegit que els riscos de nivell groc no activen la preemergència ja que “no arriben als llindars de risc important”. Amb tot, afegeixen les mateixes fonts, algunes pluges, més febles que els de les darreres 24 hores, “poden generar problemes en activitats o localitzacions vulnerables que obliguen a adoptar mesures preventives”.

Pel que fa a les pluges, l’Agència Estatal de Meteorologia (Aemet) informa que les precipitacions i els cels coberts continuaran sent els protagonistes de la climatologia d’aquest dissabte, en què s’esperen precipitacions de menor intensitat que les del divendres. No obstant això, la predicció d’Aemet destaca que els ruixats seran més intensos i freqüents a les comarques de València i del nord d’Alacant.

Problemes en les carreteres

D’altra banda, segons ha indicat la Diputació de València, s’han obert totes les carreteres de les demarcacions de la Ribera, excepte la CV-571 a Alzira. D’altra banda, a l’Horta Nord, la CV-304 continua tallada, entre Vinalesa i Montcada, en la intersecció amb el barranc del Carraixet.

Comparteix

Icona de pantalla completa