Diari La Veu del País Valencià
Una baralla entre ultres del Castelló i de l’Hèrcules acaba amb set ferits i tres detinguts

Una multitudinària baralla entre vora seixanta ultres del Castelló i de l’Hèrcules abans del derbi entre tots dos equips de la Segona Divisió B ha acabat amb set ferits, tres d’ells hospitalitzats, i tres detinguts, segons han informat el CICU i la Policia Local d’Alacant.

Així, la Policia Local d’Alacant ha detingut amb motiu de la baralla tres homes de 34, 36 i 27 anys. Dos són aficionats del Castelló i un de l’Hèrcules. Pel que fa al motiu de la detenció, dos són per un presumpte delicte de baralla tumultuària i un per atemptat contra l’autoritat.

Els fets han ocorregut poc abans de les 15.00h d’aquest diumenge als voltants de l’estadi Rico Pérez d’Alacant, on se celebra el partit de lliga. La Policia Local ha informat que manté oberta la investigació per a esclarir els fets i determinar si havien quedat prèviament per a barallar-se.

Fins al lloc s’ha mobilitzat un Suport Vital Bàsic que ha traslladat un home de 41 anys a l’Hospital General d’Alacant mentre que la Policia Local ha traslladat un home de 27 anys al mateix centre hospitalari. També allà s’ha atés un home de 20 anys que ha arribat pels seus mitjans. A més, un altre home de 18 anys ha sigut atés per contusions, però ja ha rebut l’alta voluntària.

A més, la Policia Local ha identificat juntament amb agents de la Policia Nacional un total de 55 persones, que seran proposades per a sanció per infracció a la Llei de l’Esport amb mesura cautelar de prohibició d’entrada a un camp de futbol i sancions de fins a 3.000 euros.

Segons fonts policials, dos agents de la Policia Local d’Alacant es trobaven als voltants atenent un accident i, quan han observat la baralla, s’han dirigit amb celeritat per a dissoldre-la i han sol·licitat reforços. Abans d’arribar els reforços, els agents han sol·licitat als joves que deposaren la seua actitud però aquestos no han fet cas a les indicacions policials i s’han abalançat contra els policies, motiu pel qual s’ha hagut de fer ús preventiu de l’arma a l’aire per a evitar que foren agredits per un grup tumultuari. Aleshores, els joves han iniciat la fugida.

En l’operatiu han hagut d’intervindre 14 patrulles de la Policia Local i diverses de la Policia Nacional. Quan han arribat els agents del cos estatal, s’ha iniciat la persecució dels joves per la zona; aquestos vestien de negre i molts es cobrien el rostre.

Els agents d’ambdós cossos han aconseguit identificar 55 persones, 30 del Castelló i 25 de l’Hèrcules. La Policia Local els ha intervingut les bengales i els pals que portaven.

Comparteix

Icona de pantalla completa