Diari La Veu del País Valencià
Quatre policies resulten ferits mentre ajudaven una dona agredida presumptament per la seua parella

Quatre agents de la Policia Nacional van resultar la nit d’aquest dimecres ferits i un d’ells va haver de ser hospitalitzat, després de ser agredits per un home i els seus dos fills quan el primer estava a punt de ser detingut per presumptament haver agredit a la seua parella. El pare i els seus fills van propinar cops i puntades als agents per a evitar quedar detinguts.

Segons han informat a EFE fonts policials, els fets es van produir al voltant de les 21 hores d’ahir al carrer del Professor Ángel Lacalle a València, quan agents del cos van ser advertits que una dona s’havia refugiat en un bar demanant auxili perquè havia sigut agredida pel seu marit.

En arribar al lloc, els agents van veure sortir d’un bar a una dona amb un bebé de pocs mesos en el braç, que els va dir que la seua parella li havia copejat la cara.

Quan l’agent estava escrivint aquesta declaració, es va acostar un dels fills del presumpte agressor i va tractar d’arrabassar-li la llibreta i va insultar la dona.

Va aparéixer aleshores el pare i quan els agents li van dir que el detindrien detingut per un suposat delicte de violència de gènere, un altre dels fills va agredir els agents per l’esquena i els va tirar a terra, on van començar a rebre puntades.

Quan una altra agent estava demanant reforç policial, el presumpte agressor li va llevar la defensa i li va propinar un cop de puny en el nas que la va fer caure a terra, on va seguir rebent puntades i cops per tot el cos.

Mentrestant, un dels fills va propinar una mossegada en la cara a un altre dels policies, mentre l’agredia amb la defensa que també li havia llevat. Finalment el pare i els dos fills van ser detinguts i els agents atesos per les ferides.

Comparteix

Icona de pantalla completa