Diari La Veu del País Valencià
Balanç de la nit de Halloween a València: huit baralles i 28 actes per consum d’alcohol

Huit intervencions per baralles i 28 actes per consum d’alcohol són algunes de les incidències ateses durant la nit de Halloween a la ciutat de València per la Policia Local.

Fonts de la Regidoria de Protecció Ciutadana de l’Ajuntament de València han informat a EFE que també s’han realitzat inspeccions en 25 locals per a controlar l’aforament.

Així mateix, s’han efectuat deu serveis humanitaris i dins del control d’alcoholèmia realitzat a primera hora del matí hi ha hagut “cinc alcoholèmies administratives i quatre penals”.

La Policia Local de València ha reforçat aquesta nit el dispositiu en les zones que podrien registrar més incidències a través de serveis estàtics i controls de drogues i alcohol en els quals han participat 171 agents.

Hi ha hagut controls i dispositius en plaça del Carme, la plaça d’Espanya, la zona de la Creu Coberta, la plaça de l’Ajuntament, la zona de la plaça Doctor Landete i Baró de Corts, el passeig marítim i la plaça de Benimaclet, entre d’altres.

Així mateix, s’han establert dispositius estàtics de control de velocitat, alcoholèmia, estupefaents, seguretat ciutadana i documentació a les zones d’accés i sortida dels diferents punts d’interés.

Comparteix

Icona de pantalla completa