Diari La Veu del País Valencià
Lime recull del dipòsit municipal de València els 83 patinets retirats i paga més de 5.000 euros de taxes

Lime ha recollit aquest dijous els 83 patinets retirats per la Policia Local en setembre del dipòsit de l’Ajuntament de València i ha ingressat un total de 5.092,50 euros en concepte de taxes. Ara haurà de fer front al pagament de 33.000 euros en concepte de multa per 44 actes alçades de 750 euros, segons han informat fonts municipals.

La companyia de lloguer de patinets ja ha sigut notificada i pot seguir el procediment, “reconéixer que ha comés una infracció” i acollir-se al descompte del 40%, o bé recórrer. En qualsevol cas, des de l’Ajuntament assenyalen que no és possible la negociació i que cal seguir el procés sancionador.

Per la seua banda, l’empresa explica en un comunicat que ha presentat al govern local la proposta legal per a operar sota l’actual ordenança i poder oferir la seua “innovadora solució de mobilitat sostenible als valencians”. Lime insisteix en la seua “total disposició a seguir dialogant amb l’Ajuntament i arribar a un acord”. Des de l’empresa recorden l’acord per a operar sota l’actual normativa, aconseguit entre ambdues parts fa unes setmanes i actualment en procés de revisió per part dels tècnics i advocats municipals.

El director general de Lime a Espanya, Álvaro Salvat, ha afirmat que confien que “aquestos passos ens permeten seguir avançant i que finalment puguem tornar a operar a València” i ha recordat la seua presència “amb total normalitat i gran acceptació” a Madrid i Saragossa des del passat 1 d’octubre, “sempre en contacte amb les autoritats locals”.

Comparteix

Icona de pantalla completa