Diari La Veu del País Valencià
À Punt obté aquest divendres de gota freda la seua segona millor dada d’audiència

La cobertura informativa del temporal de gota freda ha permés a la televisió pública À Punt obtindre les seues millors dades d’audiència aquest dijous i divendres. Dijous, la cadena pública valenciana va registrar el màxim diari des de l’inici del mesurament de la seua audiència. Segons les dades de Kantar Media recollides per Barlovento Comunicación, À Punt va registrar un 4,7% de quota mitjana, mentre que la resta dels dies és d’un 2,5%.

El programa més vist del dia va ser l’edició de l’informatiu de la nit, que va arribar a aconseguir el 8,3% de quota de pantalla i 181.000 espectadors. L’informatiu de migdia també va registrar una bona dada amb un 8,2% de share, mentre que el seu magazín de vesprada À Punt Directe va registrar una quota de pantalla del 5,5%. Aquest dijous la direcció d’À Punt va decidir iniciar una programació especial per a informar a través dels seus canals –tele, ràdio i web– del temporal de gota freda.

Aquest dijous, la cadena pública va aconseguir la millor dada des del començament del mesurament, amb un 3,2% de quota, segons informa Barlovento Comunicación. També aquesta vegada va ser l’informatiu de la nit l’espai que més atenció va concentrar, ja que va arribar al 8% de quota en l’àmbit valencià, amb 170.000 espectadors.

Comparteix

Icona de pantalla completa