Diari La Veu del País Valencià
La gota freda converteix el saló de plens de l’Ajuntament de Castelló de la Plana en una ludoteca

El Saló de Plens de l’Ajuntament de Castelló de la Plana ha estrenat un servei de ludoteca ‘improvisada’ per als fills del personal del consistori, que s’ha activat davant una circumstància extraordinària com ha sigut la cancel·lació de classes com a conseqüència de la gota freda que ha afectat la ciutat.

Amb aquesta iniciativa, el govern municipal pretén conscienciar altres institucions i empreses i sensibilitzar l’opinió pública sobre la necessitat d’implementar una major conciliació laboral i familiar en el món del treball, detalla el consistori en un comunicat.

L’espai solemne, on altres dies se celebren debats sobre la política municipal i recepcions oficials, ha sigut ocupat per contacontes, tallers de dibuix, balls i cançons. Una pantalla de televisió projectava pel·lícules infantils que han captat l’atenció dels menors.

La iniciativa va partir de l’alcaldessa, Amparo Marco, que ha instat la resta d’institucions i empreses a ser sensibles amb els problemes d’ordre domèstic que generen les situacions extraordinàries com aquesta i que causen problemes d’organització i convivència familiar.

Comparteix

Icona de pantalla completa