Diari La Veu del País Valencià
La Diputació de Castelló impulsa beques universitàries per a persones majors en risc d’exclusió

La Diputació de Castelló ha impulsat les beques universitàries per a persones majors en el seu compromís “amb l’envelliment actiu de la població de Castelló i la igualtat d’oportunitats entre tots els castellonencs”, segons ha indicat la institució provincial en un comunicat.

Així, a través de l’àrea d’Acció Social, la Diputació ja ha aprovat les bases de la convocatòria d’un total de 35 beques d’estudi destinades a alumnat del Programa UNED Sènior impartit per la Universitat Nacional d’Educació a Distància.

La finalitat d’aquestes beques d’estudis persegueix facilitar l’accés a aquestos estudis universitaris o donar continuïtat a un procés formatiu ja iniciat a persones majors en les quals concorren especials dificultats per a cursar els seus estudis, derivades aquestes de la seua situació econòmica, diversitat funcional, violència masclista o altres factors que puguen comportar risc d’exclusió.

La diputada d’Acció Social, Elena Vicente-Ruiz, ha destacat la naturalesa d’un programa formatiu que té per objectiu “dotar als nostres majors de les eines educatives necessàries per a guanyar en qualitat de vida i millorar la seua autonomia personal”.

Comparteix

Icona de pantalla completa