Diari La Veu del País Valencià
El PP de la Vall d’Uixó diu que la bandera catalana penjada el 9 d’Octubre a l’Ajuntament és una falta de respecte

La secretària general del PP de la Vall d’Uixó (la Plana Baixa), Gema Domínguez, ha assegurat que és “una falta de respecte” a tots els vallers que el tripartit format per PSOE, Esquerra Unida i Compromís penjara aquest passat dimarts del balcó de l’Ajuntament una “bandera catalana” durant aquest 9 d’Octubre.

Per a la responsable dels populars al municipi de la Plana Baixa, “els partits que han posat la bandera catalana a l’Ajuntament són els mateixos que ahir van donar suport a València a les protestes procatalanistes i de suport als polítics presos que es van saltar les lleis i van intentar donar un colp d’estat”. Gema Domínguez ha assenyalat que “els vallers no ens sentim catalans i volem ser valencians de primera i no catalans de segona perquè a la Vall d’Uixó estem molt orgullosos de ser valencians i espanyols”.

La portaveu adjunta del Partit Popular a la Vall d’Uixó ha recordat que el passat dilluns van ser “molts” els veïns de la localitat que es van acostat fins a la seu de l’agrupació política per a recollir banderes d’Espanya i del País Valencià. “La nostra campanya ha sigut un èxit i els vallers han penjat als seus balcons les banderes que de debò ens representen i que recull la nostra Constitució i l’Estatut d’Autonomia”, ha afegit

Per això, els populars han animat els vallers a continuar reivindicant les senyes d’identitat que promou el PP, participant en la campanya ‘España en tu balcón’ amb motiu del 12 d’octubre.

Comparteix

Icona de pantalla completa