Diari La Veu del País Valencià
Puig nega més pressupost a À Punt i remarca que cal gestionar adequadament els recursos que hi ha

El president de la Generalitat, Ximo Puig, ha descartat aquest diumenge que el pressupost de l’any vinent reculla un augment en la partida per a À Punt. A més, Puig ha apuntat que “en aquestos moments, cal gestionar adequadament els recursos que hi ha”.

Així s’ha expressat el president en declaracions oferides a la Cadena Ser aquest diumenge, en referència a la compareixença a les Corts de la directora general d’À Punt, Empar Marco, que aquest dimarts va demanar que la radiotelevisió pública valenciana compte amb un pressupost d’uns “69 o 70 milions” d’euros, una quantitat que supera en 15 els 55 amb què compta en l’actualitat.

“Cadascú a l’administració ha de ser responsable amb els recursos que té. Que es desitgen més recursos en el futur? Tothom té dret a tindre unes ambicions del futur”, ha assenyalat Puig, i ha apel·lat a la “millora de l’eficiència i de la gestió” en la CVMC per a “fer la millor radiotelevisió pública possible” amb els recursos existents.

Per al president de la Generalitat, “hi ha molts departaments que necessiten més recursos”, alguns “fonamentals”, com “la innovació, les universitats, els serveis socials”.

Així mateix, ha apuntat que el que ha fet aquest govern és “reconstruir el servei de radiotelevisió pública”. “S’està fent des de l’autonomia, des de la manera que es va decidir a les Corts, que és la màxima independència, però efectivament el marc pressupostari el fixa el govern i el marc pressupostari està sobre la base de les prioritats fonamentals”.

Comparteix

Icona de pantalla completa