Diari La Veu del País Valencià
Oltra, sobre Duque: Els qui van permetre aquesta pràctica fiscal són els qui haurien de callar

La vicepresidenta de la Generalitat, Mónica Oltra, li ha restat importància a les últimes informacions sobre el ministre de Ciència, Pedro Duque, aquest divendres durant la roda de premsa posterior al ple del Consell. “Els qui van permetre aquesta pràctica fiscal són els qui haurien de callar”, ha asseverat.

La també consellera d’Igualtat considera que ni la polèmica de Duque ni les gravacions de la ministra de Justícia, Dolores Delgado, interessen a la ciutadania. “La gent vol conéixer quins aspectes es poden fer des dels ministeris per a avançar, no conversacions de fa deu anys”, ha afegit.

Respecte a les declaracions de la vicepresidenta del govern espanyol, Carmen Calvo, sobre obrir un debat a regular la llibertat d’expressió, Oltra ha explicat que està d’acord amb aquestes paraules perquè entén que el que es vol protegir són els drets que es vulneren quan es publiquen fake news. “Com preservem els drets que es vulneren amb les informacions falses? És un debat molt interessant i alhora molt complex”, ha manifestat la número dos del govern valencià.

“Podria fer un grup d’imputats”

Preguntada sobre la idea de Camps de tornar a la política, Oltra ha volgut bromejar sobre aquesta opció: “Podria presentar una candidatura amb el grup de tots els imputats, perquè no sols ho estan tres dels quatre expresidents de la Generalitat i nou dels deu regidors de l’Ajuntament de València”.

Comparteix

Icona de pantalla completa