Diari La Veu del País Valencià
Juan Roig veu els empresaris catalans implicats amb el Corredor: Saben que entre tots generem el 50% del PIB

Barcelona acull aquest dijous un gran acte en defensa del Corredor Mediterrani, una trobada que ha reunit empresaris de tots els territoris travessats per la infraestructura així com representants polítics, entre ells el ministre de Foment, José Luís Ábalos.

Entre els empresaris valencians que han assistit es troben Vicente Boluda, un dels màxims impulsors del Corredor; Salvador Navarro, president de la patronal autonòmica CEV, i el president de Mercadona, Juan Roig.

Roig ha valorat la presència de Ministre de Foment, José Luis Ábalos, tot i que ha assenyalat que ha de “demostrar la seua voluntat de donar suport” a una infraestructura que val molts diners.

“Cal donar-li suport perquè és molt important per a la vertebració d’Espanya”, ha apuntat. De fet, ha assegurat que els empresaris catalans estan implicats en el projecte de la mateixa manera que ho estan els andalusos i murcians, perquè saben que representen el 50% del PIB. “L’Espanya radial està molt bé, però ja és hora també d’impulsar l’Espanya circular”, ha sentenciat l’empresari de Mercadona.

D’altra banda, Roig ha celebrat la implicació de la societat civil i ha assegurat que “l’acollida” que ha tingut l’acte ha sigut “molt bona”.

De fet, des de Catalunya han reconegut el paper fonamental dels empresaris valencians per a impulsar el Corredor. En aquestos termes s’ha expresat Joaquim Gay de Montellà, representant de Foment del Treball de Catalunya, que ha reconegut que els empresaris valencians i murcians són l’epicentre de la reivindicació.

Comparteix

Icona de pantalla completa