Diari La Veu del País Valencià
Jorge Rodríguez es presentarà a la reelecció fora del PSPV

L’alcalde d’Ontinyent no cedirà a la pretensió de la direcció espanyola de descavalcar-lo de l’alcaldia. Jorge Rodríguez ja ha assumit que no serà el cap de cartell del PSPV de la capital de la Vall d’Albaida però no pensa desaprofitar un capital polític xifrat en dos terços dels regidors de l’ajuntament.

Quasi alhora que l’agrupació socialista d’Ontiyent haguera acusat la direcció del PSOE de vulnerar els estatuts del partit i de no respectar la presumpció d’innocència, Rodríguez va explicar a la seua plana de Facebook els seus plans per al futur immediat.

“Malauradament, el PSOE de Madrid no ens deixa una altra opció que buscar altres fórmules per tal de seguir defensant els interesos d’Ontinyent i de la seua gent, com hem fet tots aquestos anys. Gràcies a totes i tots els qui durant aquestes hores ens heu transmés la vostra solidaritat i estima. Seguim endavant!”, es pot llegir a la xarxa social.

El missatge s’inicia amb un lema que podria servir per a anomenar alguna d’aquestes fórmules: ‘Tot per Ontinyent’. També s’adiu a aquesta finalitat l’etiqueta amb què conclou l’escrit: ‘#ontinyentensunix’

L’expresident de la Diputació de València proclama la seua decepció pel tracte rebut també a escala personal: “Més enllà de qüestions polítiques, cal fer una reflexió al voltant de si paga la pena formar part d’organitzacions que no posen per davant les persones, que xafen el seu dret a la presumpció d’innocència sense cap escrúpol i que no respecten ni les seues normatives”.

Comparteix

Icona de pantalla completa