Diari La Veu del País Valencià
Les estrenes d’À Punt: Nous programes i sèries per al cap de setmana

La programació d’À Punt per a la graella de tardor i hivern compta amb nombroses estrenes que s’han començat a emetre al llarg d’aquesta setmana. Per a aquest dissabte i diumenge, però, queden dos dels programes més esperats: Family Duo i La Vall. No seran, però, les úniques novetats que trobaran els espectadors que trien veure la televisió pública valenciana aquest cap de setmana.

Les estrenes de dissabte: Felicitat 3.0, A córrer, GR7 i Family Duo

Aquest dissabte a les 13.20h s’emet Felicitat 3.0, un programa que aportarà als espectadors “receptes de benestar senzilles, que no ximples”. Segons avança la cadena, en aquest capítol de Felicitat 3.0 “aprendrem com és aquesta emoció bàsica i necessària, però que pot arribar a paralitzar-nos”. A més, “també coneixerem algunes persones valentes, que saben què és arriscar-se i apostar per elles mateixes”.

A les 19.00h s’emet A córrer, un espai conduït per Xavier Blasco i que tracta de “contar la vida a través de les carreres populars”. En aquesta ocasió, el programa entrevista l’àrbitre Toño Mateu Lahoz i participa en la Carrera XIV Pujada al Castell de Xiva.

Tot seguit, a les 19.40h, és l’estrena de GR7, que comparteix nom amb una ruta que travessa de dalt a baix el territori valencià. Presentat per Mònica Garcia i Andreu Valor, aquest programa està dedicat als amants de “la natura, el senderisme i el territori”. Cada setmana, els presentadors del programa fan un tram de la ruta acompanyats de personalitats valencianes, com Sole Giménez, Xavier Mariscal, Paco Torreblanca o Neus Ferri. En aquest capítol se segueixen 29 quilòmetres de la ruta nord i 17,6 quilòmetres de la ruta sud. El programa inclou la pujada al cim llegendari del Tossal dels Tres Reis, així com una visita a les pedreres del mont del Coto.

Aquesta setmana s’estrena també un dels espais més esperats. El programa de talents Family Duo comença aquest dissabte a les 21.45h. En el concurs, els participants han de ser tàndems de familiars; un dels dos ha de cantar, com a mínim, i l’altre pot tocar o ballar, sempre que aporte alguna cosa al resultat artístic. Les llengües en què han cantat les persones que s’han presentat als càstings són el castellà, l’anglés i el valencià. Presentat per Joan Espinosa, compta amb un jurat d’artistes valencians com l’actriu Sandra Cervera, el cantant Carlos Marco, el coreògraf Sergio Alcover i la cantant Mari Giner. Dues hores després, a les 23.45h, s’emet Family Duo Extra, un programa diari de resum i continguts extra del programa de talents. Aquest espai està presentat per Sonia Fernández i es poden veure “els nervis previs a les actuacions i les reaccions posteriors, així com anècdotes dels càstings i continguts inèdits”.

La gran estrena de diumenge: Doble capítol de La Vall

Com expliquen des d’À Punt, la ficció tindrà un pes important aquesta temporada. Una de les sèries més esperades és La Vall. La sèrie, que tracta sobre la lluita d’un poble que vol evitar el despoblament, s’estrena aquest diumenge a les 21.45h amb una emissió doble.

En el primer capítol, Malena, l’alcaldessa de la Vall, ofereix feina i casa debades a qui vulga començar de zero en un entorn idíl·lic. El que no saben els nouvinguts és que, en eixes muntanyes, s’amaguen secrets que els canviaran la vida. Uns secrets tan grans com els que ells mateixos arrosseguen. A les 22.35h s’estrena el segon capítol de La Vall, amb aquesta sinopsi: Marc ha decidit reprendre la tasca de cronista del seu pare i comencen a passar persones del poble per davant del seu objectiu. A més, un home recorre la serra buscant alguna cosa amagada. D’altra banda, Albert, el forestal, ha de suportar unes inquietants amenaces.

Comparteix

Icona de pantalla completa