Diari La Veu del País Valencià
Les Corts constituiran la comissió sobre el finançament del PSPV i del Bloc el 28 de setembre

La Comissió d’Investigació parlamentària sobre el presumpte finançament irregular del PSPV i del Bloc que van demanar Ciutadans i Podem es crearà el proper 28 de setembre. Ho ha avançat el síndic adjunt de Ciutadans a les Corts valencianes Juan Córdoba, qui ha defensat “la tolerància zero amb la corrupció” i ha considerat que “cal exigir la mateixa transparència ara que la que es demanava en els casos del PPCV”.

Es compleix així el calendari avançat en maig passat pel síndic socialista, Manolo Mata, quan va assegurar que línies que seguirà la comissió seran principalment la investigació dels comptes del PSPV i del Bloc durant les campanyes electorals dels anys 2007 i 2008, així com, les contractacions de l’empresa Crespo Gomar amb altres partits polítics i institucions.

A hores d’ara, diversos jutjats de Madrid investiguen els contractes de l’empresa amb els ministeris de Medi Ambient i Habitatge durant el mandat de José Luis Rodríguez Zapatero i amb els ajuntaments de Gandia i Benidorm.

Comparteix

Icona de pantalla completa