Diari La Veu del País Valencià
Fulgencio reconeix que a la delegació del govern espanyol li preocupa que l’extrema dreta puga actuar el 9 d’Octubre

El delegat del govern espanyol, Juan Carlos Fulgencio, ha reconegut aquest dimarts que està preparant “intensament” la jornada del 9 d’Octubre per a aconseguir que se celebre “en pau, amb harmonia i alegria”. De fet, Fulgencio ha reconegut que “el preocupa molt” el que puga passar durant els actes de celebració. Així ho ha reconegut aquest matí Fulgencio, preguntat per la seua opinió sobre el cas del màster de l’exconsellera i ministra de Sanitat, Carmen Montón.

Fulgencio ha assenyalat que està pendent de les qüestions que són competència seua, com és el cas del crim de Borriol o de l’organització dels actes del 9 d’octubre, “que francament em preocupen molt i sí que és responsabilitat d’aquesta delegació”, ha assenyalat.

Després dels incidents violents del 9 d’Octubre de 2017, una de les prioritats de la Delegació del Govern és que la jornada d’enguany es desenvolupe en pau i sense incidents. Tot i això, en diversos fòrums d’Internet i en xarxes socials diversos grups d’ultradreta estan fent una crida a boicotejar la tradicional manifestació de la vesprada, organitzada pel col·lectiu 9 d’Octubre.

Tal com ha explicat, Fulgencio està “treballant intensament” perquè “el 9 d’Octubre siga una jornada festiva, lúdica, de convivència, on cadascun amb la interpretació que tinga del que representa la Comunitat Valenciana puga celebrar-la en pau, amb harmonia i amb alegria”.

Comparteix

Icona de pantalla completa