Diari La Veu del País Valencià
Puig torna a obrir la porta a un avançament de les eleccions

El president de la Generalitat, Ximo Puig, ha manifestat que de moment no té previst programar un avançament electoral, però ha reconegut que és una opció que no “descarta per complet”.

“El president té la potestat, segons l’Estatut, de poder avançar les eleccions i no sabem què passarà en un mes, dos o tres, per la qual cosa no es tracta de renunciar a una possibilitat que, a més, significaria un fet qualitativament important de singularitat per a la Comunitat Valenciana”, ha subratllat.

Així ha respost a preguntes dels periodistes després de la seua participació en la trobada Escola d’Estiu dels socialistes celebrada a Alacant.

Respecte al procés de selecció del futur candidat socialista a l’alcaldia d’Alacant, Puig ha advocat per buscar un alcaldable socialista per a Alacant que siga “una persona moderna que interprete adequadament el que és un interés general”, per “acabar amb tots els episodis que en el passat ha viscut aquesta ciutat”.

El cap del Consell ha assegurat que aspiren al fet que el seu candidat o candidata “siga una persona capaç de generar el màxim acord possible amb la societat alacantina”, no només dins del PSPV alacantí.

“A mi, el que em preocupa és que aconseguim una persona i un equip estable i una proposta de progrés per a Alacant”, ha remarcat, alhora que ha lamentat la marxa de l’exalcalde socialista Gabriel Echávarri el passat mes d’abril.

Comparteix

Icona de pantalla completa