Diari La Veu del País Valencià
Pedro Duque inaugurarà dilluns la Casa de la Ciència del CSIC a València

El ministre de Ciència, Innovació i Universitats, Pedro Duque, i el president de la Generalitat, Ximo Puig, entre altres autoritats, inauguraran dilluns vinent la nova seu a València del Consell Superior de Recerques Científiques (CSIC, per les seues sigles en castellà) i la seua Casa de la Ciència a València.

L’objectiu principal de la nova seu i Casa de la Ciència del CSIC a València és “convertir-se en un aparador de totes les activitats de divulgació i les recerques dels instituts del CSIC, en l’àmbit autonòmic i nacional”, segons avança la institució.

A més, es vol situar la Casa de la Ciència del CSIC a València com “un centre de referència de divulgació científica a la Comunitat Valenciana; servir de vincle entre els científics dels onze centres del CSIC en la comunitat autònoma i la ciutadania, i augmentar l’interés de la població per la recerca científica i el progrés tecnològic”.

En la inauguració també participaran altres autoritats, com ara la presidenta del CSIC, Rosa Menéndez; l’alcalde de València, Joan Ribó, i el coordinador institucional del CSIC al País Valencià, José Pío Beltrán.

L’acte inclou la inauguració de l’exposició ‘Art Rupestre en l’Arc Mediterrani: 20é aniversari de la Declaració Patrimoni Mundial de l’Art Rupestre’.

Comparteix

Icona de pantalla completa