Diari La Veu del País Valencià
PlayStation farà en Nadal el llançament mundial del joc desenvolupat pels valencians Melbot Studios

El videojoc Melbits World, desenvolupat pels valencians de Melbot Studios, ha aconseguit ser catalogat com un dels videojocs oficials dins de la nova tecnologia de PlayLink per a PlayStation. El llançament en l’àmbit mundial està previst per a aquest Nadal.

Després de guanyar el certamen de PlayStation Talents 2017, Melbot es va posar en marxa per a complir amb els termes del guardó i tindre preparat un joc en el termini d’un any, destaca la companyia en un comunicat.

Durant aquest temps, els desenvolupadors han cobert les “exigents” expectatives que el premi comporta i les han superades, de manera que Sony ha decidit posicionar-los com un dels seus jocs oficials per a PlayLink, la nova tecnologia desenvolupada per a PlayStation 4 en la qual els jugadors poden emprar els seus dispositius mòbils com a controls del joc.

En l’actualitat només hi ha sis jocs disponibles per a aquest sistema, Melbits World serà el seté. A partir de Nadal, els usuaris podran gaudir d’aquesta proposta d’entreteniment per a tota la família, amb la qual la firma valenciana “s’alternarà amb els jocs de reconeguts estudis internacionals”.

Imatge promocional de Melbits World.

Melbits World presenta el joc col·laboratiu “en el seu estat més pur”. Valors com la cooperació entre jugadors, el temps en família i el bon humor són el motor dels melbits, xicotetes criatures que viuen a Internet i col·laboren amb el funcionament del món digital.

Aturant els malvats virus, disposats a desbaratar la partida, els melbits es presenten amb una estètica kawaii (tendra, innocent) plena de llum i color. Aquestos ingredients, sumats a l’enfocament familiar, han convençut el ‘gegant’ Sony perquè Melbits World siga “un dels pròxims best-seller de la companyia nipona”.

Tot i que el videojoc ja apareix en premsa especialitzada i esdeveniments de gran magnitud com la fira E3 de Los Angeles (els Estats Units), la desenvolupadora ultima ara els detalls de cara al llançament i “treballa contra rellotge perquè Melbits World competisca al costat dels més grans del videojoc aquest Nadal”.

L’estudi valencià està integrat per 11 membres i finançat de manera autònoma, amb l’ajuda institucional d’entitats com Lanzadera, la Universitat Politècnica de València, l’Institut Català de les Empreses Culturals i Barcelona Activa.

Comparteix

Icona de pantalla completa