Diari La Veu del País Valencià
L’home de la dona agredida al parc de la Ciutadella: No sé si és per qüestions polítiques

L’home de la dona agredida aquest dissabte al parc de la Ciutadella de Barcelona mentre llevava llaços grocs ha afirmat a Antena 3 que no pot certificar que el motiu de l’agressió fóra polític. El marit de la ferida, militant de Ciutadans, ha explicat que al lloc on els dos van llevar alguns llaços ja hi havia passat gent abans que també n’havia llevat i els havia llançat a terra.

Segons ha explicat, l’agressor els va recriminar la brutícia i tot i que li van advertir que ells no n’havien llançat, l’home es va encarar i va acabar agredint la dona. A més, sobre el motiu en concret, ha afirmat: “No sé si és per qüestions polítiques”. I després de subratllar que l’individu els va recriminar les dues coses, tant que tragueren llaços com que els llançaren a terra, ha afegit: “Que siga vinculació política o no, no ho sé, però és perquè estàvem traient els llaços grocs”.

El marit de la víctima també ha aclarit que la dona no té el nas trencat, com s’havia dit en un primer moment. Ha explicat que la primera exploració que li van fer els serveis sanitaris de l’ambulància que els va atendre va determinar que hi havia fractura, però que una vegada en l’Hospital del Mar, una exploració més a fons la va descartar. En tot cas, l’home relata que la pallissa va ser de molta consideració, fins al punt que aquest dilluns la dona ha hagut de tornar a l’hospital pel dolor que sentia arreu del cos on li han receptat calmants de gran intensitat i la ferida ha pogut tornar a casa.

Aquest és el motiu, segons ha dit, pel qual encara no han denunciat els fets. El marit de la víctima ha explicat que el seu advocat els ha recomanat que fins que la dona no estiga recuperada no ho facen, perquè, a causa d’aquestos calmants tan forts, “no se’n recorda de res en aquest moment”.

Comparteix

Icona de pantalla completa