Diari La Veu del País Valencià
Detingut un home a la platja de la Malva-rosa per fer tocaments a diverses dones

Agents de la Policia Local de València han detingut aquest dimecres un home per un delicte d’abusos sexuals a la platja de la Malva-rosa. Segons informa el cos de seguretat al seu mur de Facebook, els fets s’han produït cap al migdia, quan els agents realitzaven tasques de patrulla per la zona. Aleshores han sigut requerits per un grup de banyistes alertant d’un individu que estava realitzant diversos tocaments a diverses dones.

Els testimonis i una dona que ha denunciat haver sigut víctima de tocaments han informat els agents sobre la descripció i la localització del presumpte autor dels fets. Quan han localitzat l’individu, han pogut comprovar com l’ara detingut estava realitzant gestos obscens a diverses dones que estaven a la platja banyant-se.

La patrulla ha actuat ràpidament i ha ordenat a l’home que abandonara l’aigua per a després ser detingut per un presumpte delicte d’abusos sexuals i posat a disposició judicial.

Pel que fa a la víctima, la Policia Local li ha oferit assistència i els agents l’han acompanyada a la caserna per a interposar la corresponent denúncia.

Comparteix

Icona de pantalla completa