Diari La Veu del País Valencià
La dona detinguda a Alacant per matar el marit, amb qui s’havia casat 15 dies abans, el va citar per a sopar

La dona de 45 anys detinguda aquest dimarts a Alacant, juntament amb un home de 58 anys, per presumptament matar a punyalades el seu marit en un aparcament a l’aire lliure de la ciutat havia citat la víctima en aquell punt amb l’argument de sopar junts.

Fonts de la investigació han informat EFE que la policia judicial del Cos Nacional de Policia continua les perquisicions per a tractar d’aclarir el mòbil del crim, ara que està acreditada l’autoria de l’homicidi per l’existència d’una testimoni.

Aquesta, una agent de la Policia Nacional que estava fora de servei, va veure des d’un penya-segat proper com cap a les 22 hores d’aquest dilluns la dona subjectava el seu marit entre dos cotxes de l’estacionament del barri de l’Albufereta mentre que l’altre detingut l’apunyalava al coll i al pit amb un tornavís, que també ha sigut trobat. Aquesta agressió li va causar la mort quasi en l’acte.

Els crits de l’agent de paisà no van poder evitar l’homicidi però sí que van facilitar la detenció de l’autor de les incisions i de la dona, que portava posats uns guants i tenia una cadira de rodes a prop. També s’investiga si realment la utilitzava.

La víctima, de 69 anys i de Santander, residia en un apartament de Santa Pola i no tenia molts recursos, per la qual cosa els investigadors dubten que el crim tinga un mòbil de tipus econòmic. A més, encara que s’havien casat feia uns 15 dies, pareix que des d’aleshores la parella no vivia junta.

Per la seua banda, tant la detinguda com l’altre individu van nàixer a Onil (l’Alcoià) i tenen 45 i 58 anys, respectivament. Ambdós segueixen als calabossos de la comissaria provincial de la Policia Nacional a l’espera de passar a disposició judicial entre aquest dijous i el divendres.

Les fonts consultades per EFE han assenyalat que aquest era el quart matrimoni de la dona, encara que no han oferit més detalls.

Comparteix

Icona de pantalla completa