Diari La Veu del País Valencià
Una aerolínia perd la javelina de l’atleta Héctor Cabrera a cinc dies de competir en els Europeus Paralímpics

El llançador de javelina valencià Héctor Cabrera participarà aquest dijous en els campionats Europeus Paralímpics de Berlín, encara que a hores d’ara no sap si podrà fer-ho amb la seua javelina, ja que l’aerolínia amb la qual ha viatjat a Alemanya l’ha extraviada junt amb la seua maleta.

L’atleta d’Oliva (la Safor) va arribar aquest dissabte a la nit a la capital alemanya en un vol de l’aerolínia Lufthansa, però el seu equipatge no. Així, el llançador ha explicat a Europa Press que l’últim que li han dit és que la javelina estava a Múnic i que li l’enviarien a l’hotel si la recuperaven.

Cabrera podrà llançar en la prova –de la categoria F13– una altra javelina i encara que ha assegurat que es planteja igual la seua participació, ha indicat que “no és el mateix”, ja que la que ha perdut és la javelina amb la qual entrena habitualment i amb la qual va aconseguir el bronze en el mundial de Londres en 2017.

“Almenys vaig posar les sabatilles i la roba de competició en la motxilla”, ha explicat l’atleta, que ara mateix està havent d’utilitzar roba prestada de companys de l’equip per a entrenar. “La maleta dóna més igual, perquè al final et pots comprar més roba, però la javelina no”, ha comentat.

Cabrera afronta la seua participació en el campionat europeu després d’haver aconseguit un bronze en els mundials de Londres del passat any amb un llançament de 61,53cm, un or en aquestos mateixos campionats en 2014 i una plata en 2016.

Comparteix

Icona de pantalla completa