Diari La Veu del País Valencià
Atacada la seu del PSPV de Gandia amb el missatge El Valle de los Caídos no se toca

El grup municipal socialista de Gandia (la Safor) ha denunciat aquest dijous un atac a la seua seu on han col·locat cartells amb el missatge “El Valle de los Caidos no se toca”, un acte que els socialistes han qualificat com a “lamentable”.

“No pensem tolerar missatges d’odi especialment en un assumpte com la reparació democràtica i de la memòria de totes aquelles persones que van patir les conseqüències de la dictadura franquista”, ha afirmat el portaveu del grup socialista de l’Ajuntament de Gandia, José Manuel Prieto.

Prieto ha indicat que existeix una “convicció profunda” en l’actual executiu de Pedro Sánchez “per a convertir el Valle de los Caídos en el que veritablement ha de ser: un element de reparació i no un element de discòrdia per a les víctimes de la repressió”. El portaveu ha assegurat que com a Partit Socialista segueixen “compromesos amb aquesta causa” i ha afegit que aquest compromís “no ha d’anar acompanyat de missatges d’odi de tots aquells intolerants i nostàlgics de la dictadura”.

“Ni és democràtic atacar les seus dels partits ni ho és mantindre qualsevol missatge de legitimació de la dictadura Franquista. Aquesta societat no pot tolerar hui dia missatges tan rancis, mediocres i insuportables en una societat democràtica”, ha expressat Prieto.

Cal recordar que la seu del PSPV a València també va ser víctima d’atacs amb missatges similars fa menys de dues setmanes després que aparegueren totes les façanes de l’edifici omplides d’adhesius amb el mateix missatge.

Comparteix

Icona de pantalla completa