Diari La Veu del País Valencià
Més de 30.000 joves acampen a Borriana amb antelació per a l’Arenal Sound

Més de 30.000 joves han arribat ja a Borriana (la Plana Baixa) per al festival de música Arenal Sound després que anit l’organització avançara huit hores l’inici de les acreditacions per les llarguísimes cues de ‘sounders’ vinguts de tota Espanya que anhelaven un bon lloc en les zones d’acampada.

L’organització tenia previst avançar les acreditacions, cosa que ja va fer l’any passat davant els milers de joves que feien cua des de la nit d’abans d’obrir les taquilles i per a previndre aglomeracions en les caloroses hores del matí.

Segons han explicat des de l’organització, fa ja alguns anys que els assistents no poden esperar al dimarts i acudeixen a Borriana el dia anterior disposats a dormir al carrer i per tal d’evitar “calamitats” s’ha avançat oficiosament l’horari i anit a les 12.00 es van obrir les taquilles, huit hores abans del que es preveia.

A les 15:30 hores ja no hi havia cua i la majoria dels joves estaven instal·lats. Al migdia de hui dimarts ja eren 30.000 els ‘sounders’ acreditats dels vora 60.000 que s’esperen el dijous, quan comencen els concerts d’artistes com Dimitri Vegas & Like Mike, Steve Aoki, Azealia Banks, James Blunt o Bad Bunny.

Durant el dia de hui continuaran arribant joves en els autobusos oficials que han començat a les 5.00 hores a traslladar fins a Borriana més de 13.000 persones des de diferents ciutats espanyoles. A les 12.00 hores ha obert la porta el recinte per a acollir centenars de joves que s’han fet amb els primers llocs en la piscina. La festa acabarà a les 21.00 hores però que tindrà continuïtat en les zones d’acampada Malva-rosa i Arenal, on s’han instal·lat tres punts amb música perquè els ‘sounders’ puguen continuar la festa.

Amb l’emoció del primer dia i per a molts del primer Arenal, aquells joves que han aconseguit fer-se amb una entrada –esgotades fa més de sis mesos– han gaudit de les primeres hores de platja i festa. Encara que a les terrasses de bars del poble i de la zona de la platja està la clientela habitual, els supermercats s’han convertit des de primera hora en un lloc de pelegrinatge per a fer-se amb allò necessari per als dies de festival.

Comparteix

Icona de pantalla completa