Diari La Veu del País Valencià
Puig, sobre la tornada de Rodríguez a l’alcaldia d’Ontinyent: És una decisió que li correspon a ell

El president de la Generalitat, Ximo Puig, ha manifestat que la tornada des d’aquest dilluns de Jorge Rodríguez a l’alcaldia d’Ontinyent (la Vall d’Albaida) és una decisió que “li correspon a ell”. Rodríguez havia abandonat temporalment el càrrec després de la seua detenció i imputació pel cas Alqueria.

En declaracions als periodistes després de reunir-se amb la ministra de Política Territorial, Meritxell Batet, Puig ha manifestat que el cas de Jorge Rodríguez “no té res a veure amb la corrupció, sinó amb la prevaricació administrativa” i que el que anhelen tots és “que s’alce el secret del sumari”.

També la vicepresidenta de la Diputació de València, María Josep Amigó, ha opinat sobre aquesta qüestió. “És una decisió que no afecta aquesta institució i un assumpte que concerneix als regidors de l’ajuntament d’Ontinyent”, ha indicat aquest dilluns.

En aquest sentit, Amigó ha agregat que “no té per què influir de cap manera el seu retorn al funcionament de la Diputació de València com a alcalde del seu poble”.

La responsable número dos de la institució ha volgut deixar clar que “des del minut zero” després de la dimissió de Rodríguez i com a “presidenta en funcions” fins a l’elecció de Toni Gaspar com a nou president va intentar que “la normalitat estiguera en cadascuna de les àrees” de la corporació provincial i que “se seguira treballant”. “El funcionament de la Diputació no ha parat en cap moment”, ha manifestat Amigó.

Comparteix

Icona de pantalla completa